06-19012464

Jos Kleijnen

Nog 9 plaatsen beschikbaar

1, 2, 3 & 5 daagse wandelingen

Geniet van een magische en mysterieuze wereld

Krijger-Sjamanisme

De wereld is een mysterie om van te genieten

Pad van de Krijger-Sjamaan

Het pad van de Krijger-Sjamaan houdt in dat je de volle verantwoordelijkheid neemt voor je eigen leven. Niet alleen de wens om te veranderen is nodig, maar ook de bereidheid de veranderingen echt in gang te zetten.

De kunst bestaat uit het voortdurend balanceren van je gevoeligheid en je kracht. Zodat je ‘dienend’ kunt zijn, zonder echter je eigen gezondheid en kracht te schaden.

Je  wordt ingewijd in een oude natuurreligie van mijn ouders en al hun voorouders. Je maakt kennis met ‘Old Knowledge’ en een eenvoudige manier van omgaan met natuur, energie, kracht en macht.

Het zal je natuurleven zeker verrijken. Dus waag de sprong.

Wat zijn de mogelijkheden?

Van kinds af aan gaan mensen al met mij mee de bossen in. Sinds 2007 is dat een deel
van mijn werk. Dus ga mee op avontuur en laat je verrassen door een fascinerende
wereld.

Levenskracht

Je gaat mee op 'natuuravontuur' naar speciale plekken.
Afhankelijk van je voorkeur en talent maak je kennis met verhalen, opvattingen en oefeningen. Vanzelf zal je levenskracht zich herstellen en dat is ook nodig voor dit pad. Je oefent jezelf in het herstellen, verzamelen en behouden van je levenskracht.
Bijvoorbeeld via T´ai Chi, Chi Kung en Rots&Water.

Levensenergie

Als je levenskrachten herstellen, zal ook je levensenergie groeien.
Je leert jezelf beter kennen, sneller bijtanken, eerder ontspannen en vlugger loslaten in de natuur. Nu wordt je oefening het zuiveren van je emoties en gevoelens, zodat je ´ervaringen´ echt en zuiver zullen blijven.
Bij mij kan dat via Helende Tao Chi Kung voor Alchemisten.

Geestkracht

Als je levenskracht groeit en je levensenergie zuiverder gaat stromen, wordt het ´Behoeden van je Geest´ de volgende grote test.
Je komt tot rust, wordt stiller. Ieder contactmoment zet zich dieper in je vast. Je keert terug naar een oude, verborgen, mysterieuze energiewereld.
Je oefent jezelf in het verschil tussen ´echt´ en ´onecht´ via verstilde aanwezigheid bij de krachten om je heen.

Krijger-Sjamanisme

Je begint weer de volle verantwoordelijkheid te nemen voor je leven. De kunst bestaat uit het activeren van je 'eigen afstamming' en 'liefde voor de natuur'. Dit zonder je gezondheid en kracht te schaden. Je  wordt ingewijd in een oude eenvoudige natuurreligie. Je leert omgaan met natuur, energie, kracht en macht. Het zal je natuurleven zeker verrijken. Dus waag de sprong.

“Wat levert het je op?”

‘Mensen in de natuur ervaren minder stress en kunnen ontspannen. Ze voelen zich verfrist en krijgen nieuwe energie. Op die manier wordt ziekte voorkomen en een gezonde levensstijl bevorderd.'(Yoshifumi Miyazaki, auteur en expert ‘BosBaden’.) ‘Tijd doorbrengen tussen bomen en planten kan je bloeddruk verlagen, stress verlichten, meer energie opleveren en je immuunsysteem versterken.’ (Dr. Ging Li’, internationaal expert op het gebied van bosgeneeskunde’.)

Er is ondertussen een schat aan gegevens verzameld die bewijzen dat bosbaden:
Scroll naar boven
Direct gesprek starten?