06-19012464

Jos Kleijnen

Nog 9 plaatsen beschikbaar

1, 2, 3 & 5 daagse wandelingen

Terugkeren naar de bron schept vredige rust

Ziele-Zorg & Einde-Leven-Tochten

Wat ga je doen als niets meer helpt?

Herbronnen in de natuur

Lopen dient er niet alleen maar toe om ergens zo snel mogelijk te komen. Juist ´wie langzaam gaat, komt snel aan´. Tegen de achtergrond van je ouder en zwakker worden en je toekomstige sterven kan (samen)lopen (met je hartsvrienden) een bijzondere´loutering´ voor je (jullie) worden.

Er onstaat vanzelf een verdiept bewustzijn, waarbij het ´probleemdenken´ transparanter en luchtiger wordt. Deze tochten zijn aangepast aan de maat van je menselijke lichaam, je ademhalingsritme. Je oefent in aandachtig blijven en genieten van elk moment, elk licht, elk dier, elk blad, elk contact en elke vriendschap.

Hoe eenvoudiger, eerlijker en natuurlijker je wordt, des te gemakkelijker zal het ´herbronnen´ zijn. Ze worden ervaren als intens, echt en verbindend tot het einde.

Wat zijn de mogelijkheden?

Van kinds af aan gaan mensen al met mij mee de bossen in. Sinds 2007 is dat een deel
van mijn werk. Dus ga mee op avontuur en laat je verrassen door een fascinerende
wereld.

OerBron

Juist voor die natuurliefhebbers die op een bepaald moment niet meer mee op avontuur kunnen gaan in een Nationaal Park of een natuurreservaat, bestaat er OerBron.

Je kunt onder begeleiding nog een aantal keren oefenen op een klein beschermd terrein dat geschikt is gemaakt voor loopmeditatie, blote voetenwerk, mindfullness, bos- en bomenwerk, avond- en nachtwerk. -

Ziele-Zorg

Bij Ziele-Zorg-Tochten bezoek je samen met mij natuurplekken uit je leven waar je een heel speciale band mee hebt opgebouwd.

Daar beoefen je speciale rituelen en handelingen voor een betere 'Ziele-Reis' terug naar je Bron.

Op deze manier verzamel je nog één keer je allermooiste momenten en herinneringen.

Wacht niet te lang met je 'Ziele-Zorg'!

Einde-Leven

Tegen de achtergrond van je onvermijdelijke sterven kan (samen)lopen (met je hartsvrienden) een bijzondere´loutering´ voor je (jullie) worden.

Je oefent in aandachtig blijven en genieten van elk moment, elk licht, elk dier, elk blad, elk contact en elke vriendschap. Ze worden ervaren als intens, echt en verbindend tot het einde.

Neem op tijd contact op voor je Einde-Leven-Tochten!

Krijger-Sjamanisme

Het pad van de krijger-Sjamaan houdt in dat je de volle verantwoordelijkheid neemt voor je eigen leven. Niet alleen de wens om te veranderen is nodig, maar ook de bereidheid de veranderingen echt in gang te zetten. De kunst bestaat uit het voortdurend balanceren van je gevoeligheid en je kracht. Zodat je 'dienend' kunt zijn, zonder echter je eigen gezondheid en kracht te schaden.

“Wat levert het je op?”

‘Mensen in de natuur ervaren minder stress en kunnen ontspannen. Ze voelen zich verfrist en krijgen nieuwe energie. Op die manier wordt ziekte voorkomen en een gezonde levensstijl bevorderd.'(Yoshifumi Miyazaki, auteur en expert ‘BosBaden’.) ‘Tijd doorbrengen tussen bomen en planten kan je bloeddruk verlagen, stress verlichten, meer energie opleveren en je immuunsysteem versterken.’ (Dr. Ging Li’, internationaal expert op het gebied van bosgeneeskunde’.)

Er is ondertussen een schat aan gegevens verzameld die bewijzen dat bosbaden:
Scroll naar boven
Direct gesprek starten?