06-19012464

Jos Kleijnen

Nog 9 plaatsen beschikbaar

1, 2, 3 & 5 daagse wandelingen

De ervaring om 'echte stilte' mee te maken

Wat deelnemers vertellen

Om de privacy van onze wandelaars te respecteren zijn sommige reviews geplaatst zonder benamingen.

Marjolein V.
Marjolein V.
2-DAAGSE, BOS- EN BOMEN
Lees verder
'Ik heb enorm genoten van het weekend, het was echt een groot cadeau. De bomen en andere wezens, jouw verhalen en begeleiding, de inwendige rust, de vriendschappen, de verbondenheid, de zon... het was allemaal geweldig.'
Maja Kooistra
Maja Kooistra
1-DAAGSE, BOS- EN BOMEN
Lees verder
'Jouw gevoeligheid om waar te nemen en manier van leven en werken kom ik niet vaak tegen en heb ik veel respect voor. Je bent heel betrokken bij de stappen die iedereen zet. Door dat in sprookjestaal neer te zetten krijgt het veel meer ruimte en is het minder confronterend. Daarnaast zie jij ook dat de ruimte en vitaliteit van de natuur steeds minder wordt, desondanks ga je door en blijf je de verbindingen met de natuur en al het onzichtbare leven dat erbij hoort koesteren en uitdragen. Heel knap, ook dat je iedere keer weer nieuwe mensen weet te bereiken.'
Jac V.
Jac V.
3 DAAGSE, BOS- EN BOMEN
Lees verder
'Jos, bedankt voor de tips en het MAGNIFIEKE weekeinde'
Marion T.
Marion T.
3 DAAGSE, BOS- EN BOMEN
Lees verder
'Samen, samen in de groep, samen bij en in de bomen, en toch jezelf zijn, is oefenen, maar GEWELDIG om te doen.'
Ans V.
Ans V.
3 DAAGSE, BOS- EN BOMEN
Lees verder
'Jos, bedankt voor het GEWELDIGE weekeinde, nieuwe energie, tijd voor verandering'
Tini E.
Tini E.
3 DAAGSE, BOS- EN BOMEN
Lees verder
'Jos, een engel op mijn pad'
Jolanda vdS
Jolanda vdS
3 DAAGSE, BOS- EN BOMEN
Lees verder
'Loslaten, groeien, verbinden, laten afsterven, groeien, wil tot leven!!. Heel mijn ziel.'
Ann C.
Ann C.
5 DAAGSE, BOS- EN BOMEN
Lees verder
‘Dankjewel Jos, voor de steeds weer opnieuw heel fijne samenwerking en de diepgang die je weet te realiseren. Je eigen doorleefde ervaring en het werken met de natuur creëren een basis van veiligheid, wat vertrouwen geeft en werkelijk doet thuiskomen. De verbinding die hierdoor ontstaat is prachtig en heel intens. Een herkenning van de Oorsprong ! Ann’
Gezamelijk op zoek naar je innerlijke rust
Voor mensen welke de dagelijkse drukte graag onder controle willen krijgen
Lieve Bonne
Lieve Bonne
7 DAAGSE, BOS- EN BOMEN BELGIE
Lees verder
Bedankt Jos, heel fijn om met je samen te werken, de bewegingen, de energieën, de indrukken te delen. Je luisterende oor, de oefeningen elke morgen... te helpen bij de inzichten en de vertolkingen. Dank je wel.
Ans S.
Ans S.
5 DAAGSE, BOS- EN BOMEN
Lees verder
'Jos, Wat een genot, wat een energie, wat een warmte, wat een stroming. HEERLIJK!
Anoniem
Anoniem
7 DAAGSE, BOS- EN BOMEN BELGIE
Lees verder
'Hoi Jos, zoals er druppels zijn als parels op een blad, ben jij de parel van het scheppingbad. Veel van jou geleerd. Het is het WEERD! (= waard) TOF! TOF! TOF!
Mirjam vN
Mirjam vN
5 DAAGSE, BOS- EN BOMEN
Lees verder
Ha Jos, Ik heb genoten. Prachtig! Iedere keer weer mooi om te zien hoe de trainingen aangepast worden aan de groep. Hoezeer je rekening houdt met ieders behoefte en zorgt dat iedereen aandacht krijgt. Je rust als er iets gebeurt. Daardoor voel ik mij veilig. Het is een cadeautje aan jezelf. Waarmee je een heel jaar vooruit kunt.
Anoniem
Anoniem7 DAAGSE, BOS- EN BOMEN BELGIE
Lees verder
'Jos, ik vind jou een heel mooie ziel. Blijf in je eigen kracht en respecteer jouw grenzen.Ik blijf me je zorgzame omgang met mensen herinneren'
Tini C.
Tini C.
5 DAAGSE, BOS- EN BOMEN
Lees verder
Jos, ga A.U.B. zo door met trainen op jouw manier. Trainingen volgens een vast protocol is niet waarvoor ik kom. ’t Leren van positie te veranderen, flexibiliteit, doorschakelen, laten zijn etc. in zo’n vertrouwde veilige setting daar kom ik voor.
Anoniem
Anoniem
5 DAAGSE, BOS- EN BOMEN
Lees verder
Dag Jos, Dank je voor de training. Ik ben blij dat ik er weer bij kon zijn. Het was bijzonder verdiepend ... Tussen de veelheid aan natuurtrainingen, heeft deze training voor mij iets ongeschondens en unieks. Verschillende stromingen en technieken worden gecombineerd tot een mooi en zinvol geheel. Gaandeweg kom je meer en meer thuis bij jezelf en bij de natuur.
Rini J.
Rini J.
3 DAAGSE, BOS- EN BOMEN
Lees verder
‘Jos, woorden schieten tekort, wat ‘n fantastisch weekend, wat ‘n ervaring, bomen zullen voor mij nu nog meer betekenis hebben. Ik zal nu heel anders door ‘n bos lopen. Heel erg bedankt.’ Rini.
Ann C.
Ann C.
5 DAAGSE, BOS- EN BOMEN
Lees verder
'Dankjewel Jos, voor je onuitputtelijke bron van energie, alle vervoelmomenten, het overschakelen, de enorme straling van rust en bezieling waarmee je alles uitlegt en doorgeeft. Ik heb ervan genoten en ervaarde je als een ware steunpilaar, met de onderliggende draad van 'stille' herkenning.'
Ans S.
Ans S.
5 DAAGSE, BOS- EN BOMEN
Lees verder
Hoi Jos, Bedankt voor de Super dagen!!! Ik heb enorme mooie ervaringen mogen voelen en beleven. Het is helemaal TOP wat je doet. SUPER Unieke kans om de verdieping met jezelf aan te gaan. Je moet wel de moed hebben om het proces aan te durven gaan. Geen gezelligheidstherapie!! Maar confronterend, LEERZAAM en heeft een uitwerking voor de rest van je leven. Geschenk voor jezelf.
Marjolein V.
Marjolein V.
1-daagse EikenKrachtKrachtVeldenVerkenning
Lees verder
'Voor mij is het zaterdag heel diep gegaan, dieper dan anders. Op de terugweg in de auto heb ik wel 100 keer gezegd "wat was dit bijzonder" en "wat was dit fijn" en de tranen liepen steeds over mijn wangen. Ook de volgende dag gebeurde dat nog een aantal keren. Vooral met de poortwachter voelt het contact heel intens, ook nadien heb ik nog contact op afstand gevoeld en ik kan het nog steeds voelen.'
Lidia dR.
Lidia dR.
2-daagse Bos- en Bomen
Lees verder
Ik heb een heerlijk weekend gehad, genoten, het heeft mij goed gedaan! De aankomst in de groep, wat een fijne hartelijke mensen. Ik voelde me welkom en opgenomen in de groep, heel fijn. Ook jouw begeleiding heb ik erg gewaardeerd: Jouw rustige en respectvolle houding naar iedereen, met aandacht ruimte biedend.
M te Venlo
M te Venlo
5 DAAGSE, BOS- EN BOMEN
Lees verder
Heftig 'spul' z'n BB5D. Ongelooflijk, hoeveel er gebeurt in 5 dagen. Of (misschien) beter gezegd, hoeveel er in beweging word gebracht, wat nu aan het doorwerken is. Er zijn zoveel momenten die zich vastgezet hebben, soms waren het overwinningen op mijzelf die voor een ander misschien niets voorstellen, maar voor mij giga waren. Ik voel nog de trillingen van de klankschalen. De Guardian, waarbij ik eerst een boom vind voordat ik mijn Guardian vind, de 'priesteres' die een ritueel uitvoert. Het zintuigtouw, waar ik weer bij andere lagen kan komen, waar ik een 'sensuele dans ́/ontmoeting met bomen heb, een ander mens ontmoet op de lijn, de wintereik met de 'dame' met een perkament rol en vele wezens daarna, de verhalen die de bomen verteld hebben. De druppel van Bouchardon, die je in mijn rechterhand hebt gezet. 's Nachts leek het als of er een 'gat' ontstond, op die plek. De hand was er niet meer en toch was hij er wel. Dit 'gevoel' verplaatste zich naar mijn hart en vervolgens begon mijn hart te kloppen in mijn onderbuik. Resultaat was volgens mij de uitbarsting van emoties op maandagmorgen. Woede, frustratie en verdriet kwamen er in alle hevigheid uit. Ik ben gaan ontladen in het bos, huilen, schreeuwen, kokhalzen etc. Het viel niet tegen te houden (was ook niet nodig). Wat ik prachtig vond, is dat gedurende die hele tijd de 'kraaien' mij begeleid hebben, ze waren voortdurend om me heen, ik 'hoorde' ze de hele tijd zeggen, hoe gaat het (nu) met haar, moeten we hulp sturen, nee hoor, die redt het wel etc. Tot ik weer rustig was, toen waren zij ook meteen stil. En dan sluiten we af met het transformatiespel.... Vind hem nog steeds moeilijk te bevatten. Merk dat mijn belemmering daar nog wel aanwezig is, terwijl een klein gedeelte van mij begint (durft) te geloven. Merk dat er in mij een verticale lijn is opgebouwd, midden in mij. Die van het hart naar onder loopt en een klein stukje naar boven (tot ongeveer de keel). Die 'voelt' als een heel krachtige kern, waar ik altijd op kan terug vallen. En ik wil jou bedanken! Voor wie jij bent, wat jij bent, hoe jij bent en omdat jij er bent! DANKJEWEL!!!
Scroll naar boven
Direct gesprek starten?